woensdag 27 januari 2016

Lalylala Kira xl klaar om geknuffele te worden!

Gehaakt met Phildar Aviso op naald 4 is mijn 60 cm grote Lalylala Kira af! Wat een geweldige knuffel en zo heerlijk groot en zacht! Ik ben er helemaal verliefd op en wat was ze leuk om te maken!!

Patroon: Lalylala
 

maandag 11 januari 2016

Made by San - logo

En na wat mooie foto's gemaakt te hebben moest ik natuurlijk wel iets eigens maken in Photoshop om mijn werkjes te kenmerken...super trots, wat is het een schattig plaatje geworden!

Hét krukje!

Wat zijn ze toch leuk om te maken! Heb er voor mijn beste vriendinnetje van de basisschool eentje mogen maken. Afgelopen zaterdag persoonlijk afgegeven. Was leuk om haar, na al die jaren, weer eens gezien te hebben!

maandag 4 januari 2016

Haken voor de kerstbraderie 2016!

Ja, je leest het goed.. het is 4 januari 2016 en ik ben al begonnen met haken voor de kerstbraderie van 2016! Ik had dit eigenlijk afgelopen kerst al willen doen, maar toen had ik zoveel verzoekjes liggen dat ik geen tijd had om genoeg leuks te maken voor de braderie. Dus dit jaar dacht ik, ik begin op tijd ;) En zo heb ik ook voldoende tijd om alle ideeën die ik heb hiervoor uit te werken.. zo staat er bijvoorbeeld al op mijn planning:
- Omhaakte krukjes
- Babydekentjes
- Knuffels
- Kerstversiering
- Verjaardagsslinger
- Omhaakte snoeppotjes
- Omslagdoeken
- Kinder poncho's
- Kinder set muts & sjaal van de Minions
- ....

zondag 3 januari 2016

Krukje omhaken

Deze stond ook al even op de planning om te maken..super simpel, maar het resultaat is zo gaaf! En je kunt een aantal verschillende hoesjes haken zodat je gemakkelijk kunt switchen!

Ik heb het krukje gekocht bij de Action en heb gehaakt met Hoooked Zpagetti op naald 10.
Begonnen met een MR, daarin 12 halve stokjes. De volgend toeren heb ik halve stokjes in de achterste lus gehaakt en elke toer 12 halve stokjes gemeerderd, tot de breedte net zo breed was als het krukje. Daarna heb ik een aantal toeren (wederom halve stokjes in de achterste lus) gehaakt zonder te meerderen/minderen (gelijk aantal steken behouden), tot de hoogte goed was. Daarna heb ik nog 2 toeren met halve stokjes geminderd zodat hij goed om het krukje heen klemt.

Zo ontzettend leuk om te doen en, vooral met Zpagetti, ook lekker snel klaar!! Ik heb gister nog 4 krukjes ingeslagen om alvast in voren te maken!

Lalylala Bina

En na Loetje de Leeuw stond dit popje op mijn verlanglijstje om te maken voor mijn dochtertje van 10 maanden..Wat een scheetje is het geworden!! Ik zit bomvol inspiratie door dit patroon..still hooked!

Loetje de Leeuw

Na al de haaksels die ik voor anderen heb gemaakt, wilde mijn zoontje van 3 ook een gehaakte knuffel..en het moest een leeuw worden. Daar was Loetje de Leeuw, naar patroon van Cute Dutch